Een selfie met het enthousiaste publiek.| Foto: Remco Out
Een selfie met het enthousiaste publiek.| Foto: Remco Out Foto: ro

Uit je dak tijdens het Hillegoms Muziekfeest

Hillegom n Voor de organisatie van het Hillegoms Muziekfeest, dat op zaterdag 25 juni werd gehouden, is het een spannende week geweest, omdat de kaartverkoop stroef verliep.

Door Annemiek Cornelissen

Mede door het prachtige weer werden op de dag zelf veel kaarten verkocht en schat de organisatie dat dit jaar 3500 bezoekers zijn.

Zanger Vinzzent zorgde voor dat fans uit het hele land. Hij was de grote verrassing van de avond.

Ondanks het feit dat hij vroeg was ingepland, kreeg hij de hele Hoftuin op zijn hand, dit sfeertje bleef hangen, met als gevolg dat het een topavond is geworden met presentator/zanger Erik Hulzebosch en optredens van de inmiddels huisband geworden Mannen van Oranje, Henk Dissel, Jelle B, Frans Duijts, Danny de Munck, Denis Wassenaar uit Lisse en de plaatselijke toppers Martijn Stam en Floris van Loon.

De zingende bedrijfsleider van café Puntje Puntje wist met "Mijn Hillegom" het publiek helemaal mee te krijgen. Absolute klapper was Danny de Munk, die met de nieuwste versie van "Ik voel me zo verdomd alleen" het publiek deed springen.

Foto's

Een foto-impressie van het feest is te zien op de pagina's 16 en 17 van deze krant. Met dank aan Remco Out en Annemiek Cornelissen.