Logo dehillegommer.nl
Foto: Pexels.com

Mantelzorgcompliment aanvragen nog mogelijk!

  Zorg & Welzijn

Mantelzorgers die aan de voorwaarden voldoen kunnen het mantelzorgcompliment nog aanvragen. Dit kan nog tot uiterlijk 1 november bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse. 

Via de website van WelzijnsKompas, www.welzijnskompas.nl, kan het formulier digitaal ingevuld en verstuurd worden. Meer informatie en de voorwaarden zijn op de website te vinden. Het is ook mogelijk een papieren versie van het aanvraagformulier in te vullen. Bij onze locatie in het dienstencentrum Elsbroek in Hillegom of bij de locatie in Medisch Centrum Lisse kan het aanvraagformulier worden opgehaald tijdens openingstijden.

Het mantelzorgcompliment is een blijk van waardering van de gemeentes Hillegom en Lisse. Zij vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen. Voor vragen en of hulp met het invullen van het mantelzorgcompliment kan men contact opnemen met WelzijnsKompas via info@welzijnskompas.nl of via telefoonnummer 0252-75 71 00, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Meer berichten