Fietsmaatjes doet mee aan Actie Warm Hart
Logo dehillegommer.nl
<p>Een gast geniet van het mooie weer op het strand waar ze samen met een vrijwilliger van Fietsmaatjes Hillegom Lisse heen is gefietst.</p>

Een gast geniet van het mooie weer op het strand waar ze samen met een vrijwilliger van Fietsmaatjes Hillegom Lisse heen is gefietst.

(Foto: pr)
Goede doelen

Fietsmaatjes doet mee aan Actie Warm Hart

  Zorg & Welzijn

Met Actie Warm Hart bepalen de leden van KRO-NCRV welke goede doelen aandacht verdienen. Bij voldoende stemmen maakt Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse kans op een donatie van 10.000, 5.000 of 2.500 euro.

Fons van Tongeren uit Hillegom is een van de deelnemers van Actie Warm Hart van KRO-NCRV. Hij zet zich in om voor Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse zoveel mogelijk stemmen te werven en zo kans te maken op een donatie van 10.000 euro. Fons vertelt waarom juist deze stichting dit financiële steuntje in de rug van de KRO-NCRV zo verdient. “Onze stichting maakt het mogelijk dat mensen die niet zelfstandig kunnen of willen fietsen, toch samen met een fietsmaatje op een duofiets in de omgeving kunnen fietsen. Ook voor mensen die door omstandigheden in een isolement dreigen te komen, is dit een prachtige manier om in contact te komen met anderen. Tegelijkertijd biedt de stichting aan vitale en sociaal bewuste mensen, een gezonde, gezellige en zingevende vrijwilligersmogelijkheid als Fietsmaatje. Het geld zal besteed worden aan de aanschaf van duofietsen, zodat wij nóg meer gasten de kans kunnen geven om gezellig met onze vrijwilligers een rondje door de regio te fietsen. We fietsen in deze tijden van COVID-19 met schermen en we volgen de coronamaatregelen op. Zo kan Fietsmaatjes Hillegom Lisse inwoners weer wat uit hun isolement halen en blij maken. Wij zijn een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die graag sámen met onze gasten een fantastische en vooral gezellige tijd willen hebben.”

Stem uitbrengen
Nog tot en met 14 november is het mogelijk om te stemmen op Fietsmaatjes Hillegom Lisse via: warmhart.kro-ncrv.nl.

Meer berichten