Gratis GeZZond Check voor Zorg en Zekerheid klanten
Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

Gratis GeZZond Check voor Zorg en Zekerheid klanten

  Zorg & Welzijn

Om inzicht in te krijgen in de eigen gezondheid, organiseert Marente in samenwerking met Zorg en Zekerheid de GeZZond Check, geheel volgens de COVID-19 maatregelen van het RIVM. Deze Check is één maal per twee jaar gratis voor mensen die bij Zorg en Zekerheid aanvullend verzekerd zijn.

In 45 minuten krijgen deelnemers een betrouwbaar beeld van hun gezondheid. Tijdens deze check wordt cholesterol, bloedsuikergehalte en bloeddruk gemeten. De longfunctie wordt besproken en lengte en gewicht (BMI) worden gecheckt. De testen worden uitgevoerd door een gediplomeerd verpleegkundige, zodat deelnemers verzekerd zijn van een deskundig en betrouwbaar resultaat. Daarnaast krijgt iedereen een vragenformulier over de eigen gezondheid en die van de familie.

Op basis van de resultaten ontvangt iedereen direct een vrijblijvend en persoonlijk advies. Natuurlijk wordt de privacy hierbij volkomen gewaarborgd. De GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico’s aan het licht brengen: voorkomen is immers beter dan genezen! De GeZZond Check wordt afgenomen in een hygiënische en veilige ruimte. Er wordt gewerkt volgens de COVID-19 maatregelen van het RIVM. De medewerkers houden 1,5 meter afstand en mijden fysiek contact. Wanneer fysiek contact onvermijdelijk is, wordt gebruik gemaakt van beschermingsmiddelen.

Voor meer informatie of een afspraak voor een GeZZond Check is het mogelijk om op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur contact op te nemen met de afdeling Ledenservice via telefoonnummer 071 – 409 32 23 of e-mailadres ledenservice@marente.nl. Voor meer informatie of direct aanmelden kijk ook op: www.marente.nl

Meer berichten