Meld kandidaten aan voor vrijwilliger, mantelzorger en kanjer van het jaar
Logo dehillegommer.nl
Foto: pexels.com

Meld kandidaten aan voor vrijwilliger, mantelzorger en kanjer van het jaar

  Zorg & Welzijn

Gemeente Hillegom, WelzijnsKompas Hillegom Lisse en de Rotary Club Hillegom-Lisse slaan opnieuw de handen ineen om vrijwilligers en mantelzorgers in Hillegom in het zonnetje te zetten.

Ook dit jaar vindt de uitreiking van de Hillegomse onderscheidingen voor Vrijwilliger, Mantelzorger en Kanjer van het jaar plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Om deze onderscheidingen te kunnen uitreiken, hebben wij uiteraard kandidaten nodig. Daarom vraagt de organisatie omkandidaten hiervoor aan te melden.

Aanmelden

Kandidaten kunnen online aangemeld worden door het invullen van het nominatieformulier op de website van de gemeente Hillegom, www.hillegom.nl. Schriftelijk aanmelden is ook mogelijk. Bij de informatiebalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat 115, het WelzijnsKompas Hillegom-Lisse aan de Abellalaan 1 en bij Plein28 aan het Henri Dunantplein 28 zijn nominatieformulieren verkrijgbaar. Het ingevulde formulier kan afgegeven worden bij de informatiebalie van het gemeentehuis of toesturen naar Gemeente Hillegom, Sociaal Domein ter attentie van Saskia van Rooijen, Postbus 32, 2180 AA Hillegom.

Sluitingsdatum is donderdag 31 oktober 2019.

Het doel van deze onderscheidingen is om erkentelijkheid en waardering te laten blijken voor de vele vrijwilligers en mantelzorgers in Hillegom. Met de onderscheiding Kanjer van het jaar wordt benadrukt hoezeer jonge (tot en met 25 jaar), mantelzorgers en vrijwilligers gewaardeerd worden.

Meer berichten