De IJSTOKO is een leuke plek waar je lekker een ambachtelijk ijsje, koffie of warme snack kunt halen. Je vindt de IJSTOKO op de Meerstraat 25, vlakbij Expert en Bike Totaal.
De IJSTOKO is een leuke plek waar je lekker een ambachtelijk ijsje, koffie of warme snack kunt halen. Je vindt de IJSTOKO op de Meerstraat 25, vlakbij Expert en Bike Totaal. Foto: pr

IJSTOKO gaat zaterdag officieel van start

Zakelijk

De IJSTOKO aan de Meerstraat 25 gaat zaterdag 20 mei feestelijk van start. Sinds 5 mei zijn ze aan het proefdraaien en het nieuwe team van ijsscheppers is er nu klaar voor. 

Om de start extra feestelijk te maken, krijgt iedereen 20 mei tussen 12.00 en 16.00 uur het eerste bolletje ijs gratis. Dennis van Rhee en Ralph Heijnneman zijn de IJSTOKO begonnen als een spontaan idee, naast hun reguliere werk. Ze zijn al ruim 35 jaar vrienden en leerden elkaar kennen in Claus Partyhouse waar ze allebei als dj werkten. Waarom dan nu een IJSTOKO? Ralph: “Niets is leuker dan mensen een geluks-momentje bezorgen. Normaal gesproken werken we op complexe projecten, maar hier zorgen we gewoon voor achttien lekkere ijs-smaken, waar mensen van kunnen genieten.” Dennis: “Naast ijs gaan we nog meer doen. We hebben allebei een Indische achtergrond en verkopen nu al Indische snacks. Later komen daar nog (Indische) maaltijden bij.”

Uit de krant