Winnaar Gert van Soest (l.)
Winnaar Gert van Soest (l.) Foto: pr

Chocolaterie Pierre wint KBB-award

Zakelijk

Tijdens de finale van de KBB-award streden drie ‘Parels van de Duin- en Bollenstreek’ om de felbegeerde onderscheiding mee naar huis te nemen. 

Onder leiding van dagvoorzitter Milo Berlijn presenteerden de drie finalisten zich in Hotel Van der Valk in Sassenheim. Met overtuiging werd, na een ronde van presentaties, Chocolaterie Pierre als winnaar bekendgemaakt van de 32e editie van deze oudste ondernemersprijs in de Bollenstreek. Dit familiebedrijf is een van de eerste chocolaterieën met een open atelier, waarbij iedereen in de winkel kan zien en ruiken hoe de chocolade wordt gemaakt. Het hoofdfiliaal is in Hillegom en sinds een aantal jaar is er een winkel in Haarlem, waar zoon Jeffrey de scepter zwaait. Eigenaar Gert van Soest (links op de foto) combineert samen met zijn team ambachtelijk meesterschap met goed ondernemerschap en oog voor de medemens.
Ieder oneven jaar organiseert de Kring Bedrijven Bloembollenstreek de uitreiking van de KBB-award. Door alle maatregelen rondom corona, ging de editie van 2021 niet door. De finalisten naast Chocolaterie Pierre waren Golfbaan Tespelduyn en Tulip Experience.

Uit de krant