Logo dehillegommer.nl
De Eriba Feeling caravan met extra slaapdak is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen.
De Eriba Feeling caravan met extra slaapdak is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen. (Foto: pr)

Oktober kampeermaand bij DE JONG Kampeer & Recreatie

  Zakelijk

Bij DE JONG is tot en met zaterdag 30 oktober OKTOBER Kampeermaand met extra openingen op zondag 17 en 24 oktober. De camper en caravan zijn populair. Naast de liefhebbers die hier al jaren van genieten, hebben veel mensen deze mobiele manier van recreëren ontdekt. Niet alleen voor vakantie, maar ook voor een weekendje weg in eigen land biedt de camper of caravan een ideaal onderdak. 

Hoe leuk is het om ‘s morgens te ontwaken in Harlingen, ontbijten met verse koffie onder de luifel, vervolgens naar Dokkum te rijden en onderweg het elfstedenmonument bezoeken en na een paar gezellige uurtjes Dokkum door te rijden naar Giethoorn? Einde middag verken je Giethoorn in een gehuurde fluisterboot en bespreek je wat je die dag gedaan, gezien en beleefd hebt. Dit alles en nog veel meer doe je met de camper of caravan.

Voor elk wat wils!
Of de reis alleen, met z’n tweeën of met het gehele gezin plaatsvindt, bij DE JONG zie je alle mogelijkheden: buscampers, campers en caravans. Voor jonge gezinnen zijn met name de Eriba Feeling caravan met extra slaapdak en de Nova caravan met ruime zitgroep en stapelbed bij uitstek geschikt. Wie het nog mobieler wil, vindt een ruime keuze buscampers met slaapdak van nog geen 5 meter tot en met 636 cm. Ook de Hobby Beachy is een nieuw concept caravan, meer back to basic, waarbij zowel het gunstige lichte gewicht als de gunstige prijs aantrekkelijke factoren zijn. Ook auto’s met weinig trekvermogen kunnen hiermee mee op pad.
Voor degene die van luxe houdt, biedt DE JONG een grote collectie campers en caravans waarbij men echt van maximaal comfort geniet. Met de woorden “een eigen huis op wielen” is hier echt niets te veel gezegd. Ook interesse in een eigen of een verhuurcaravan of -camper? Kom dan naar de OKTOBER Kampeermaand bij DE JONG.

Openingsdagen en -tijden
De showroom en winkel zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op 17 en 24 oktober zijn er EXTRA koopzondagen. Openingstijden: di. t/m vr. van 10-17.30 uur, zat. van 9-17.00 uur en zondag 17 & 24 oktober van 11-17.00 uur.
Meer informatie vind je op www.dejongrecreatie.nl en uiteraard in de ruime showroom van DE JONG aan de Beeklaan 18a t/m 24a in Hillegom De Zilk.

Meer berichten