Logo dehillegommer.nl
<p>Het pand van Loft Uitvaartbegeleiding ligt n&eacute;t in Bennebroek, aan de Rijksstraatweg. | Foto: PR</p>

Het pand van Loft Uitvaartbegeleiding ligt nét in Bennebroek, aan de Rijksstraatweg. | Foto: PR

Uitvaartinformatiehuys eerste in de Bollenstreek

  Zakelijk

In Bennebroek, net over de grens van Hillegom heeft Loft Uitvaartbegeleiding een Uitvaartinformatiehuys geopend. Op het pand aan de Rijksstraatweg staat: ‘Afscheid in het bijzonder’. Bezoekers kunnen er terecht voor informatie en advies over afscheid.

Eigenaar Colinda Veldman: “Na vijfeneenhalf jaar Heemstede werd het tijd voor een volgende stap. Deze multifunctionele ruimte biedt een fijne werkplek en heeft een open uitstraling, waardoor men gemakkelijk binnen kan lopen voor informatie of een persoonlijk gesprek. En dat is een bijzondere combinatie.” Daarmee opent Loft het eerste onafhankelijke Uitvaartinformatiehuys in de regio: een plek waar bezoekers geheel vrijblijvend terecht kunnen met al hun vragen met betrekking tot het (naderende) overlijden en de uitvaart. Bijvoorbeeld: Hoe leg ik mijn laatste wil vast, wat zijn de mogelijkheden en kosten van een uitvaart en ben ik voldoende verzekerd? Hoe bespreek ik deze wensen met familie of hoe betrek je kinderen bij de uitvaart? “Onze dienstverlening gaat verder dan het verzorgen van het afscheid. We checken kosteloos en vrijblijvend de waarde van de huidige uitvaartpolis(sen) en bieden gratis een ‘Rustament‘; een bijzonder boekje waarin wensen met betrekking tot de laatste levensfase en het afscheid kunnen worden genoteerd om nabestaanden te ontzorgen. Uiteraard kunnen wij helpen bij het invullen.”

Loft Uitvaartbegeleiding & Uitvaartinformatiehuys is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20 in Bennebroek. Meer info via: www.loftuitvaartbegeleiding.nl of bel met: 06 – 203 802 24.

Meer berichten