Logo dehillegommer.nl
Foto: ac

Fit4lady viert verjaardag

  Zakelijk

Fit4Lady, gevestigd aan de Meerstraat 7b in Hillegom, viert haar tienjarig bestaan. Sinds 1 april staat Mariska Barrote Mondria aan het roer van deze gezellige sportschool en dat doet ze met heel veel enthousiasme. De kracht van Fit4Lady is de laagdrempeligheid, de ongedwongen sfeer, in combinatie met goede begeleiding. Het team van Fit4Lady is gedreven en heeft veel ervaring.

 Annemiek Cornelissen

Mariska Barrote Mondria heeft de komende maanden een aantal activiteiten op het programma staan. Zo is er de Hartchallenge, waarbij men drie weken kan trainen voor 37,90, waarvan vijf euro gaat naar de Hartstichting

Loterij, kennistest en zoutquiz

Ook is er een loterij voor de Hartstichting, waarmee mooie prijzen zijn te winnen. Lootjes zijn nog verkrijgbaar. De trekking is op 29 september. Op vrijdag 2 oktober is er een informatieavond over het Vrouwenhart, die om 20.00 uur begint. Op deze informatieavond geeft de eigenaresse zelf informatie over het vrouwenhart en kunnen de deelnemers onder andere hun bloeddruk en saturatie laten meten, is er een kennistest en een zoutquiz. Op zaterdag 3 oktober houdt Fit4Lady een open dag en is iedereen welkom om van 09.30 tot 12.30 uur een kijkje te komen nemen en mee te doen.

Persoonlijke begeleiding

Mensen die tijdens deze Open dag binnen komen lopen krijgen een cadeaubon om drie weken gratis te sporten. Fit4Lady heeft leden uit de hele regio. De kracht van deze school is dat de leden tijdens de openingstijden iedere minuut binnen kunnen lopen en meedoen met de kracht- en conditietraining. Iedere 45 seconden kunnen ze indraaien. Er is persoonlijke begeleiding en het sporten bestaat uit een combinatie van steps voor de conditie en krachttraining op apparaten, die op luchtdruk werken.

“Hierdoor is het veilig om te sporten ook voor mensen met een blessure of aandoening. Het steppen vindt plaats in verschillende niveaus en men kan zelf de intensiviteit bepalen”.

Voor meer informatie kijk op www.fit4lady.nl.


Meer berichten