IJsprijs voor Banketbakkerij van Dam | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

IJsprijs voor Banketbakkerij van Dam

  Zakelijk

Banketbakkerij van Dam is vorige week als beste ijsmaker uit de bus gekomen tijdens de provinciale banketbakkersijs-keuring van het Patisserie College, het gilde van de Betere Banketbakkers.

Het Patisserie College riep alle leden op hun vers gedraaide vanille roomijs en mango sorbetijs in te leveren voor de wedstrijd 'Beste Banketbakkersijs van Nederland'. In totaal streden twintig banketbakkers om de felbegeerde titel. De vierkoppige jury onder leiding van juryvoorzitter René Jacobs sprak van een hoog niveau. Jacobs: "Het room- en sorbetijs van Banketbakkerij van Dam is van topkwaliteit. Bij het vanilleroomijs proef je écht vanille en bij de mangosorbet proef je échte mango. Ook heel belangrijk: het ijs is niet te zoet. Je blijft er gewoon van eten."

René en Ineke van Dam, eigenaren van de gelijknamige banketbakkerij zijn ontzettend blij met hun prijs. René: "Onze zoon Marcel maakt bij ons het ijs. Een mooier compliment kan je eigenlijk niet krijgen!" Binnen het Patisserie College, het gilde van de Betere Banketbakkers, staat kwaliteit bovenaan. Alle aangesloten banketbakkers hebben een eigen bakkerij, waar ze hun producten zelf maken. Zes maal per jaar komen bakkers in groepsvergaderingen bij elkaar, waarbij ook productvergelijkingen plaatsvinden, om zo de kwaliteit van eenieder nog verder te verbeteren.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>