Nieuw keukenmerk bij Keur Keukens: DBselect | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

Nieuw keukenmerk bij Keur Keukens: DBselect

  Zakelijk

WONEN • Keur Keukens in Haarlem, onderdeel van DB KeukenGroep, introduceert een nieuw keukenmerk: DBselect. De collectie van DBselect omvat sfeervolle, eigentijdse keukens voor uitgekiende prijzen.

In onze showroom van Keur Keukens staat een aantal DBselect keukens te pronken. Kom ze ook bewonderen en drink eens een goeie bak koffie! We zijn zelf ook trots op dit nieuwe merk.

DBselect keukens zijn exclusief geselecteerd voor mensen die zoeken naar een kwaliteitskeuken, eigentijds design, aansprekende opstellingen en dat voor een scherpe prijs. Door zorgvuldig gekozen kleurgebruik, materiaalsoorten en brede keus in stijlen, weerspiegelen DBselect keukens de heersende woontrends. Van landelijk tot modern design, elke keukenstijl is bij dit nieuwe keukenmerk terug te vinden.

De kwaliteit van DBselect keukens ligt op hetzelfde hoogstaande niveau als u van DB KeukenGroep gewend bent. DBselect keukens worden in Duitsland vervaardigd en hebben een lange, probleemloze levensduur. Ook bij DBselect keukens heeft u de keuze uit een ruim aanbod hoogwaardige apparatuur en slijtvaste aanrechtbladen, altijd vergezeld van een zorgvuldige afwerking. DBselect keukens zien er niet alleen mooi uit aan de buitenkant, ook het binnenwerk is degelijk en solide uitgevoerd. Standaard bevatten ze al veel extra's, zoals vochtwerende bodemplaten, extra verstevigde achterwanden, soft close sluitingen op lades en deuren en veel keus uit kleuren.

Maak nu kennis en overtuig u van al het moois dat Keur Keukens met dit nieuwe keukenmerk te bieden heeft. Meer informatie in onze showroom aan de Heringaweg 6 in Haarlem, of op www.keurkeukens.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>