Logo dehillegommer.nl
De familie Evers en Burgemeester Arie van Erk bij de opening van de eerste Readshop XL van Nederland.| Foto: Annemiek Cornelissen
De familie Evers en Burgemeester Arie van Erk bij de opening van de eerste Readshop XL van Nederland.| Foto: Annemiek Cornelissen (Foto: Annemiek Cornelissen)
Kort nieuws

Eerste Readshop XL van Nederland

  Zakelijk

'Ik heb mijn laatste kunstje geflikt', beloofde Frank Evers vorige week zijn vrouw Gitty en zijn kinderen: het openen van een Readshop XL, de eerste van Nederland.

De mega Readshop, met een oppervlakte van ruim 300 m2, biedt alles op het gebied van lezen, waaronder een leesplek met een koffieapparaat, die op de dag van de opening nog niet was geleverd. "Ah, dan hebben de mensen nog wat te goed", aldus Evers. Evers is trots. Trots op zijn mooie nieuwe winkel, maar ook op zijn gezin, die altijd achter hem staat met alles. Aan burgemeester Arie van Erk de eer om de nieuwe Readshop officieel te openen. Speciaal voor deze gelegenheid had hij zijn echtgenote Petra meegenomen. Er was een groot aantal gasten bij de officiële opening aanwezig, waaronder collega ondernemers, vrienden en familie. De openingshandeling bestond uit het doorknippen van een lint, dat werd vastgehouden door dochter Amber en zoon Toine. Van Erk was behoorlijk onder de indruk: "Hillegom kan trots zijn op deze geweldige aanwinst".

Meer berichten