Foto genomen bij het Tulpenconcert. Nu volgt het Zomerconcert.
Foto genomen bij het Tulpenconcert. Nu volgt het Zomerconcert. Foto: pr

Zomerconcert van JUSO en JO

Verenigingen

Het juniorensymfonieorkest (JUSO) en het jeugdsymfonieorkest (JO) van de Bloembollenstreek spelen op vrijdag 9 juni hun Zomerconcert in de Buurtkerk in Noordwijk.

De zaal gaat om 19 uur open en het concert begint om 19.30 uur. Kaarten zijn zowel online te koop (via de website www.symfonieorkest-bloembollenstreek.nl) als aan de zaal, kosten € 9,50 voor volwassenen en € 4,50 voor kinderen (<12 jaar) en zijn inclusief drankje in de pauze.

Het weer is alvast prachtig en de kinderen (7-14 jaar) en jong-volwassenen (12-25 jaar) van de twee orkesten hebben weer ontzettend veel zin om samen muziek te maken en dat aan iedereen te laten horen.

Na de zomervakantie is er in beide orkesten nog plek voor nieuwe leden, dus kom kijken hoe mooi ze spelen, en misschien wil je wel meedoen!

Van Grieg tot ELO
Het JUSO en JO staan onder de professionele en enthousiaste leiding van respectievelijk Marcus Vliegen en Bram Soentjens, en zij spelen afwisselend repertoire, varierend van bijvoorbeeld Mahler, Grieg en Mozart tot Coldplay en Electric Light Orchestra (ELO). Hoe afwisselend het is, ervaar je tijdens het zomerconcert. Mis het niet!

Uit de krant