Weerestein hoopt op opening
Logo dehillegommer.nl
Foto:

Weerestein hoopt op opening

  Verenigingen

"Tussen alle malheur met betrekking tot sluitingen en afgelastingen misschien tijd voor wat vrolijker nieuws", zo mailt het bestuur van speeltuin Weerestein.

"Wij hopen in Speeltuin Weerestein op 14 april toch het seizoen te kunnen starten, en anders zo spoedig mogelijk erna. De voorbereidingen zijn in ieder geval nog in volle gang met gereedmaken van de tuin en speeltoestellen."

Een relatief kleine maar leuke aanpassing is het ombouwen van het ‘tankstation’ voor de 130 meter lange skelterbaan. De pomp is omgebouwd tot een elektrische variant om de kinderen als vanzelfsprekend te laten wennen aan het nieuwe elektrisch rijden.

Speeltuin Weerestein is met 60 zonnepanelen al meer dan een jaar 100% energieneutraal. Het is er prima toeven op het terras en het is een leuke, schone en veilige speelplek voor de kinderen.

"Buitenspelen is gezond, maar de speeltuin mag alleen open als er toezicht is, maar om altijd open te kunnen zijn er meer toezichthouders nodig. Voor hen hebben we dit jaar een aantal extra leuke incentives."

Kijk op www.speeltuinweerestein.nl of mail naar vrijwilligers@weerestein.nl.

Meer berichten