Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

Met elkaar sporten: het mag weer!

  Sport

Bewegen geeft energie, maakt ons vitaler en weerbaarder én het brengt ons in contact met anderen. Het vele thuiswerken vanwege COVID-19 en de beperkte toegang tot sportfaciliteiten hebben nog meer beweegarmoede opgeleverd. Terwijl voldoende bewegen als onderdeel van een gezonde leefstijl van wezenlijk belang is voor onze fysieke en mentale gezondheid. 

Dus wat waren velen van ons blij dat fitnesscentra/sportscholen, sportverenigingen voor binnen- en buitensporten weer open gingen. Maar ook opgeluchte bestuurders van sportverenigingen en eigenaren van sportscholen dat ze de coronacrisis overleefd hebben.  

Zo had Progym (naast het zwembad) net het huurcontract getekend voor de ruimte waar de Hillegomse skischool zat, maar moest hun sportschool meteen dicht vanwege coronabeperkingen.

Toch heeft het hele team van Simon Zwart en Sake van Loo enorme inzet en veerkracht getoond door gezamenlijk zelf de ruimte van de voormalige skischool een nieuwe invulling te geven. Met als resultaat: een uitbreiding van 700 naar vierkante 2000 meter. Een investering in gezondheid door en voor iedereen! 

(Tekst: Jos Draijer)

Meer berichten