Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

Sportieve zaterdag bij SV Hillegom

  Sport

De jeugd van SV Hillegom heeft de zaterdag voor Pasen lekker buiten kunnen sporten.

Om 9.00 uur startten de pupillen met hun onderlinge wedstrijden, waarbij JO12-1, JO12-2 en JO13-1 nog een keer op een groot veld speelden. Een half uur later zouden de mini’s beginnen met trainer Hans, maar omdat hij een blessure heeft, ging dat helaas niet door. Dit werd ruimschoots goed gemaakt door een bezoekje van de paashaas en de paaskip die net zoals voorgaande jaren weer paaseieren hadden verstop op en rond veld 6.

Gouden hazen

Dit jaar waren er ook twee gouden paashazen verstopt en de kinderen die deze vonden kregen een cadeautje. Na het eieren zoeken konden de kids voetballen en penalty’s schieten op Jos de keeper van het G-team.

Einde van de ochtend begonnen de wedstrijden van de junioren waar een paar leuke potjes gespeeld zijn; onder andere de mo15-1 gemengd met de JO 15-3 en de 13-3 tegen de 13-2.

Later kwamen ook de JO18-1 tegen de JO19-3 in actie en de JO19-2 die gemengd met de MO19-1 wat met een uitslag van 7-7- een doelpuntrijke pot werd en een leuke afsluiting van deze voetbaldag.

De vereniging dankt alle trainers, coaches, scheidsrechters, hoofdleiders, wedstrijdsecretarissen, scheidsrechter-coördinator en vele andere die voor en achter de schermen voor een succesvolle en sportieve dag zorgden.

Meer berichten