Logo dehillegommer.nl
<p>Zaterdag 21 en 28 november zijn er mixed toernooien voor de jeugd.</p>

Zaterdag 21 en 28 november zijn er mixed toernooien voor de jeugd.

(Foto: pr)

Alternatief voor jeugdwedstrijden bij de SV Hillegom

  Sport

Ondanks dat de maatregelen die van overheidswege zijn opgelegd om verdere verspreiding van het Covid-19 virus te beperken bijna het gehele sportieve leven stilleggen, zijn de jeugdcommissie en andere vrijwilligers van SV Hillegom drukker dan ooit.

Geen competitie- of bekerwedstrijden. Geen vast ingegeven programma maar alternatieve trainingen en spelletjes. De laatste weken zijn er bij de SV Hillegom onderlinge wedstrijden georganiseerd, werden er clinics gegeven, en is een mixed 4 tegen 4 toernooi gespeeld. Vorige week zaterdag was het hele sportcomplex omgetoverd tot een Footgolf complex met in totaal twintig hindernissen, voor junioren en senioren, helemaal uitgezet door de vrijwilligers. Kruiwagens, winkelwagentjes, pionnen, mini doeltjes en ook twee opblaasbare hindernissen waren verdeeld over de velden. Er werd op de vroege ochtend begonnen met de JO8 en JO9, die de ingekorte versie van de hindernissen mochten nemen. Later op de ochtend volgde de JO10 en JO11 gevolgd door de laatste groep JO en MO19. “Mede door het prachtige weer mogen we spreken van een zeer geslaagde dag die, zodra het weer mogelijk is, zal worden herhaald door de senioren (selectie) en het G-team”, laat de organisatie weten.

Mixed toernooi

Omdat de competitie waarschijnlijk pas in het nieuwe jaar weer wordt opgestart, heeft de SV Hillegom nog meer activiteiten op de agenda staan. Te beginnen met een mixed toernooi voor de gehele jeugd afdeling, verdeeld over 21 en 28 november.

Komende zaterdag, 21 november, is het even rustig op sportpark de Zanderij zodat de vrijwilligers ook even op adem kunnen komen.

Meer berichten