Biljarters kunnen voortaan de fiets pakken | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Vanaf links: wethouder Jan van Rijn, Ton Weijers en Arend Kranenburg. | Foto: pr
Vanaf links: wethouder Jan van Rijn, Ton Weijers en Arend Kranenburg. | Foto: pr (Foto: )

Biljarters kunnen voortaan de fiets pakken

  Sport

Hillegom ♦ Bij het clubgebouw van de senioren Biljardclub Hillegom is vorige week een fietsenstalling geopend, die bestaat uit tien zogenaamde 'nieten'. Gelijk met deze plaatsing is er een keurige bestrating aangelegd en zijn er twee bloembakken geplaatst.

Een aantal maanden geleden werd er contact gezocht met Arend Kranenburg van 'het team beleid en inrichting, buitenruimte'. De aanleiding was dat de leden van de vereniging slecht hun fietsen kwijt konden en ze alleen op slot konden zetten, maar daar bleef het ook bij. Nu kunnen de fietsen prima aan de 'nieten' worden vastgemaakt en iedereen is daar tevreden mee. Om het geheel een officieel tintje te geven waren Arend en wethouder Jan van Rijn, met in zijn portefeuille o.a. openbare werken, aanwezig om een lint door te knippen en zo de stalling beschikbaar te stellen.

Daarna werd er onder het genot van een hapje en een drankje gezamenlijk getoost op dit gebeuren. De slotattractie was een libre partij tussen Arend en Jan, waarbij bleek dat biljarten nog niet zo eenvoudig is. Uiteindelijk werd de wethouder, Jan van Rijn, winnaar van dit titanengevecht. 

Bij de vereniging 'SBH' zijn nieuwe leden nog steeds welkom. Meer informatie is aan te vragen in het clubgebouw aan de Stationsweg 49. Of mail Gerard Kerkhof: gerard.kerkhof@snelnet.net.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>