Gedeputeerde Floor Vermeulen in Politiek Café | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Foto: VALERIE KUYPERS

Gedeputeerde Floor Vermeulen in Politiek Café

  Politiek

Net als vier jaar geleden, is gedeputeerde Floor Vermeulen aanwezig in het Politiek Café Hillegom. Hij is bereid gevonden om zijn ambities en die van het huidige college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland (VVD, CDA, CU/SGP, GL, PVDA) uit te leggen.

Na de laatste Provinciale Statenverkiezingen is Vermeulen, namens de VVD, als gedeputeerde verantwoordelijk voor uitvoering van onder andere de portefeuilles Verkeer en Vervoer, Bestuur en maatschappij en Vergunningverlening.

Het politiek café is dinsdag 18 februari, aanvang 20.00 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst is openbaar en de koffie is gratis. Het Hillegoms Politiek Café wordt georganiseerd in Villa Flora, Hoofdstraat 55. | Foto: Valerie Kuypers.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>