Aleid Ringelberg definitief weg uit gemeenteraad | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl

Aleid Ringelberg definitief weg uit gemeenteraad

  Politiek
Bloemen en mooie woorden voor Aleid Ringelberg. | Foto: VVD Hillegom.
Bloemen en mooie woorden voor Aleid Ringelberg. | Foto: VVD Hillegom. (Foto: vvd hillegom)

Hillegom - VVD'er Aleid Ringelberg heeft vorige week definitief afscheid genomen van de gemeenteraad. Vanwege ziekte werd ze sinds april al vervangen door Louise Pijnacker.

Ringelberg heeft laten weten niet meer terug te komen en Pijnacker wordt haar definitieve opvolger bij de VVD. Aleid Ringelberg was volgens burgemeester Arie van Erk zeer actief op meerdere terreinen, ze zorgde voor verbinding en haar invloed was groot. Bescheidenheid siert de mens, was volgens Van Erk een uitdrukking die bij Ringelberg paste. Zij was sinds 2001 actief in de politiek. Van 2006 tot 2010 en van 2014-2019 was ze raadslid.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, had politiek correspondent Jos Draijer een uitgebreid interview met tandartsdochter Ringelberg. De in 1954 in Groningen geboren Ringelberg bracht haar basisschooltijd door aan de Waddenkust. Ringelberg was de vierde vrouwelijke lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>