Logo dehillegommer.nl
<p>Carla voor de ingang van De Giraf: &quot;Ik ga de kinderen, het werk en mijn collega&#39;s enorm missen.&quot; | Foto en tekst: Annemiek Cornelissen.</p>

Carla voor de ingang van De Giraf: "Ik ga de kinderen, het werk en mijn collega's enorm missen." | Foto en tekst: Annemiek Cornelissen.

Juf Carla Boset met pensioen

  Onderwijs

Juf Carla Boset (67) neemt aan het eind van dit schooljaar afscheid van basisschool De Giraf, na hier dertig jaar te hebben lesgegeven, in de groepen 3,4 en 5.

Ze zit echter al langer in het vak: 47 jaar. Hiervoor gaf ze les in Amsterdam op het kleuter- en speciaal onderwijs.

Carla Boset neemt met gemengde gevoelens afscheid, want ze gaat de kinderen enorm missen: “Met name het laatste anderhalf jaar was best wel lastig door de corona. Ineens moest ik online lesgeven, zoom meetings doen, terwijl ik niet zo goed ben op de computer. Mijn collega’s hebben mij dat met veel engelengeduld uitgelegd”, lacht ze. Gezamenlijke activiteiten miste ze het meest: “De projectweek en de sponsorloop... echt zo jammer dat die niet door konden gaan. Gelukkig kan alles nu weer en sluit ik mijn loopbaan af met een activiteit, die ik hier ook begonnen ben: een circusweek, waar ik enorm naar uitkijk. Juf Carla zal haar werk, de kinderen en haar collega’s zeker missen: “Ik heb twee schatten van kleindochters, die ik nu al vaak zie, maar dan nog veel vaker. Met hen ga ik leuke dingen doen en misschien wel vrijwilligerswerk!”

Meer berichten