Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

Juf Carla viert zilveren jubileum

  Onderwijs

Hillegom • Het was onlangs groot feest op de Johannesschool: juf Carla Slingerland vierde het feit dat zij al 25 jaar in het basisonderwijs werkzaam is.

Direct na de Mavo heeft Carla de Kleuterleidster opleidingsschool (KLOS) doorlopen en ging direct met de jongste basisschoolleerlingen aan de slag. Na verloop van tijd én de nodige vervolgdiploma’s kwam zij op de Johannesschool terecht waar ze eerst in diverse hogere groepen en met diverse collega’s samenwerkte. Uiteindelijk kon zij in een kleutergroep aan de slag waar ze inmiddels al weer jaren met heel veel plezier de kinderen lesgeeft.

Haar kleuters stonden op de grote dag enigszins gespannen klaar om juf Carla feestelijk te begroeten en toe te zingen. Daarna volgde een vrolijk feestprogramma in de gymzaal van de school samen met alle kleutergroepen en natuurlijk in haar eigen groep. Uiteraard kreeg de juf cadeaus en bloemen. Na het kinderfeest vierden de collega’s het zilveren jubileum met Carla tijdens een lunch in de grote aula van de school, uiteraard met inachtneming van alle corona-maatregelen.

Meer berichten