Afbeelding
Foto: pt

Open avonden bij Volksuniversiteit Lisse

Onderwijs

regio ♦ Wanneer leren gebeurt in een ongedwongen sfeer, op een prettige, functionele locatie, kan het heel leuk zijn.

Volksuniversiteit Lisse heeft voor het komende seizoen weer een uitgebreid aanbod van cursussen, workshops en lezingen.

Op woensdag 29 en donderdag 30 augustus houdt de Volksuniversiteit haar open avonden. Tussen 19.00 en 20.30 uur staan de deuren aan de Vuursteeglaan 9 open voor belangstellenden. Docenten zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven over de cursussen. Medewerkers staan paraat om de bezoeker te informeren over het totale cursusaanbod, tarieven en aanmelden. Direct inschrijven voor een cursus of workshop kan ook. Voor wie nog twijfelt of het volgen van een cursus wel echt iets voor hem of haar is, is dit dé gelegenheid om daar achter te komen.

De komende maanden zal het in het gebouw van de Volksuniversiteit weer bruisen van de activiteiten. Zowel overdag als in de avonduren valt het nodige te beleven op het gebied van bewegen, ontspannen, cultuur, creatieve activiteiten en hobby. Dit alles naast het gedegen aanbod van taalcursussen op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderden. Niet alleen de gangbare talen als Duits, Engels en Frans staan op het programma. Wie zich het Portugees of zelfs het Chinees eigen wil maken kan zich melden bij Volksuniversiteit Lisse.

Het totaal aanbod van cursussen, workshops en lezingen is te vinden in de onlangs gepresenteerde cursusbrochure. Opvallend is het aantal nieuwe cursussen waarmee dit seizoen wordt gestart, variërend van kunst en cultuur, genealogie, kennis van wijn tot en met Ocean drum.

Uitgebreide informatie is eveneens te vinden op www.volksuniversiteit-lisse.nl.

Uit de krant