Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

Tuinwerkdag bij De Groeituin, kom erbij!

  Duurzaam & Groen

Tijdens de landelijke Week van de Ontmoeting staan ontmoeting en verbinding centraal. WelzijnsKompas organiseert zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 13.00 uur een tuinwerkdag bij De Groeituin. De Groeituin is een nieuwe ontmoetingsplek in Hillegom aan de Oude Beek. Het is een van de mooiste plekken van Hillegom, waar alle inwoners van Hillegom en Lisse van harte welkom zijn.

De Groeituin is een initiatief van WelzijnsKompas en wordt vormgegeven door een groep enthousiaste en enorm betrokken vrijwilligers. Het is een plek waar talenten kunnen schitteren en uitgewisseld kunnen worden, maar ook zeker een plek om even helemaal niets te moeten en echt tot rust te komen. De Groeituin is er om als mens (weer) krachtig te kunnen groeien en bloeien, net zoals de bloemen en planten in De Groeituin. Er zijn in de afgelopen maanden, sinds de start van De Groeituin, al bergen werk verzet door een groep enthousiaste vrijwilligers; maar er is nog genoeg te doen om de tuin winterklaar te maken.
Zin om nieuwe mensen te ontmoeten en de handen uit de mouwen te steken? Er zijn grote en kleine klussen, voor ieder wat wils. Aanmelden voor de tuinwerkdag kan tot donderdag 1 oktober via info@welzijnskompas.nl of bel met: 0252 – 757 100. Welzijnskompas is telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur.

Meedoen is gratis
Deelname aan de tuinwerkdag is uiteraard kosteloos en er wordt gezorgd voor koffie, thee en wat lekkers. Nieuwsgierig naar De Groeituin, maar niet beschikbaar op 3 oktober? Tot 1 november is er op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, mits het weer het toelaat, een vaste vrijwilliger aanwezig op De Groeituin. Kom gerust langs voor een korte rondleiding om, in overleg met de vrijwilliger, aan de slag te gaan op De Groeituin.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Carlijn French, buurtwerker bij WelzijnsKompas via 0252-757100 of c.french@welzijnskompas.nl

Meer berichten