Diederik Jekel.
Diederik Jekel. Foto: pr

Diederik Jekel geeft Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen

Cultuur

Hoe vaak gaat het bij het koffiezetapparaat op je werk of op social media niet over grote onderwerpen zoals de oplossingen voor klimaatverandering, de stikstofcrisis, het nut van kernenergie of wat er nou precies voor de oerknal was. 

En hoe vaak gaan discussies op social media over lastige kwesties als bestaat buitenaards leven, is kernenergie nuttig, waarom dromen we, hoe lossen we de huizencrisis op, wanneer nemen computers mijn baan over en waarom worden vogels niet geëlektrocuteerd als ze op stroomleidingen zitten? Deze en meer belangwekkende kwesties behandelt wetenschapsjournalist Diederik Jekel maandag 3 april om 20.00 uur in Theater Floralis bij zijn nieuwe voorstelling: Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen. Als je deze hebt gezien, kun je gegarandeerd meepraten over de belangrijkste onderwerpen die vandaag de dag spelen. Diederik legt met humor en simpele voorbeelden uit wat er speelt, zodat je zelf een standpunt in kan nemen. Er is ook tijd om zelf vragen te stellen aan Diederik. Hij zal die live beantwoorden als een soort Willem Wever voor volwassenen. Een avond vol vermaak en je steekt er nog wat van op ook!

Tickets zijn online te koop via floralislisse.nl/theater/programma, extra verkooppunt: AntiekePrenten.nl, Heereweg 215, of 06-12795231.

Uit de krant