Benjamin de Beer is een creatie van Herman van Veen.
Benjamin de Beer is een creatie van Herman van Veen. Foto: pr

Kindervoorstelling ‘Benjamin de Beer’ in Koetshuis Keukenhof

Cultuur

Na drie jaar kan er gelukkig weer een kindervoorstelling plaatsvinden in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof. Op zondag 2 april wordt ‘Benjamin de Beer’ uitgevoerd. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar en duurt ongeveer 50 minuten.

Het is het verhaal van Benjamin IJsbrand Beer die met zijn vader en moeder moet vluchten voor het smeltende ijs. Papa, mama en Benjamin komen na hun avontuurlijke reis in een voor hen vreemde, groene wereld waar ze niet welkom zijn. Waar beren wonen die bruin zijn en mensen leven die bontjassen maken van hun vacht.
Het verhaal is geschreven door Herman van Veen en wordt gespeeld door Johnny Barendsen en Annerie van Loenen, beiden professionele artiesten, die al in tal van voorstellingen hebben opgetreden.
De voorstelling begint om 15.00 uur, Koetshuis open vanaf 14.30 uur. Kaarten € 10,00, kinderen vanaf 4 jaar € 7,50. Voorstelling is inclusief glas limonade/koffie/thee vooraf. Kaartverkoop uitsluitend via www.kasteelkeukenhof.nl/concerten. Voor meer informatie: cultureel@kasteelkeukenhof.nl.

Uit de krant