De mannen van Nueve Manteca. |
De mannen van Nueve Manteca. | Foto: Eric van Nieuwland

Latin-start met Nueve Manteca

Cultuur Uitgaan

Het nieuwe Perdido-seizoen start zaterdag 24 september de swingende latin sound van Nueva Manteca. Deze band behoort al bijna veertig jaar bij de top van de Nederlandse jazz met hun warmbloedige muziek.

Nueva Manteca is een band met een internationale line-up afkomstig uit Nederland, Venezuela, Duitsland en Uruguay. Door de jaren heen trad de band op op prestigieuze festivals, locaties en clubs over de hele wereld, waaronder Montreal Jazz en vele andere en nu dus in Hillegom. Dit concert was eerder gepland op 30 mei 2020 maar kon toen vanwege de coronamaatregelen geen doorgang vinden. Bezetting: Ben van den Dungen tenor- en sopraansaxofoon, Oscar Cordero ‘Chucky’ trompet, Marc Bischoff piano, Samuel Ruiz contrabas, Enrique Firpi drums, Nils Fischer conga’s en percussie.

Het optreden is in het gebouw van de Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16 en begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 15 euro per persoon en zijn verkrijgbaar via www.cultuurhillegom.nl of aan de kassa.

Er is ook een Perdido jazzpas te koop voor 75 euro, die toegang geeft tot zes voorstellingen. Dat bespaart de jazzliefhebber 15 euro. 

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant