Logo dehillegommer.nl
'Meisje in Bloembollenveld' van Annet van Gerven.
'Meisje in Bloembollenveld' van Annet van Gerven.

Lente-expositie KunstenaarsCollectief KuCo

  Cultuur

Twaalf leden van het regionale KunstenaarsCollectief KuCo hebben samen een vrolijke, fleurige en kleurrijke Lente-expositie samengesteld waar iedereen coronaveilig van kan genieten.

Omdat het bezoeken van een expositie momenteel nog niet mogelijk is, hebben de kunstenaars namelijk besloten om hun werk digitaal aan het publiek te tonen. Hiervoor is een prachtige presentatie gemaakt die men via de link in de agenda op de KuCo-website en vanaf 20 maart op de KuCo-Facebookpagina kan bekijken.

De presentatie begint vrolijk met een aantal grappige schilderijen van Irene Kurpershoek. Daarna ziet u de bijzondere tulpenlijst van Robert van Rossem, die hij voor een speciale prijs te koop aanbiedt voor Stichting ALS, zie www.KunstvoorALS.nl.

De klassieke werken van Andries van Leeuwen worden afgewisseld door de bijzondere zwart/wit foto’s van Sonja van Egmond. Daarna volgt een drietal beelden van Hélène van de Vijver.

Martine de Munnik toont een aantal zeer verfijnde bloemschilderijen. Deze worden gevolgd door de kleurrijke werken van Christina Lobeau. Bea Reeuwijk kan een heel veld vullen met haar stenen tulpenbeelden. Heel anders weer zijn het schilderij en mozaïekwerkstuk van aspirant-lid Colin Huigen.

Annet van Gerven kleurt daarna de presentatie met haar schilderijen. Trudi Huigen toont voor het eerst in een KuCo-expositie een schilderwerk, gevolgd door haar bekende kleurrijke mozaïekwerken.

Alida van Leeuwen heeft een aantal tulpen op bollenkistjeshout geschilderd. En Rolinka van Zuiden sluit de expositie af met haar bloemenvelden.

Meer berichten