SCBH gaat voor Panday naar Fio | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Rayen Panday heeft de lachers op zijn hand in een volle toneelzaal. | Foto en tekst: Remco Out.
Rayen Panday heeft de lachers op zijn hand in een volle toneelzaal. | Foto en tekst: Remco Out.

SCBH gaat voor Panday naar Fio

  Cultuur

Cabaretier Rayen Panday trad vorige week op in het Fioretti College. Normaal organiseert Stichting Cultuurbeleving Hillegom voorstellingen in de Kulturele raad, maar voor deze artiest weken ze uit naar de toneelzaal van het Fio. Panday won in 2008 de persoonlijkheidsprijs bij het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sindsdien treedt hij op als stand-up comedian en cabaretier en komt regelmatig op tv. In Hillegom was hij met de try-out van zijn vijfde solovoorstelling Trigger, waarin hij zijn publiek een spiegel voor houdt.

Voorstelling

Panday stond zichtbaar relaxed op het podium. Hij sloot steeds goed aan op reacties uit het publiek. Zo wilde een van de toeschouwers niet vertellen wat voor werk hij doet en daar kwam de comedian elke keer weer sterk op terug in zijn show. Ook was er iemand in het publiek die nog steeds terug rekent in guldens bij dure producten en komkommers. Die groente kwam ook geregeld weer terug gedurende de avond. Vele grappige onderwerpen uit zijn leven passeerden de revue:  daten en de sportschool. Tussendoor waren er muzikale intermezzo's waarbij hij zichzelf begeleidde op piano. Na de voorstelling was de algehele reactie van het publiek zeer positief. 

Fioretti College Hillegom

Met de grotere zaal van de school kon Stichting Cultuurbeleving Hillegom een keer een grotere cabaretier naar Hillegom halen. Er waren nu ook veel mensen die normaal niet naar een voorstelling in de Kulturele raad komen, waaronder vele jongeren. Zij kunnen nu kennismaken met het enorme aanbod dat Stichting Cultuurbeleving jaarlijks al aanbiedt. Het hele aanbod is te vinden op www.scbh.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>