Summertime Jazz | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl

Summertime Jazz

  Cultuur
Foto:

Saxofonist Win Ruud Eeuwen speelt zondag 30 juni van 14.00 tot 17.00 uur jazz met het trio van pianist Cees Diepeveen.

Op de contrabas Hans Brouwer en slagwerker Rob Janse; laatstgenoemde kreeg eerder deze maand de Hillegomse Hangkous uitgereikt.

Voor de Jazzy Sunday Afternoons, iedere laatste zondag van de maand in hotel-restaurant Villa Flora, blijft Rob Janse onverdroten doorgaan. Op 30 juni is de rol van gastsolist bij het vaste jazztrio weggelegd voor de Heemsteedse tenorsaxofonist Wim Ruud Eeuwen. Eeuwen heeft lange tijd deel uitgemaakt van het jazzcombo van zangeres Yvonne Weijers en speelt als freelancer in verschillende formaties.

In het dagelijks leven is Wim Ruud Eeuwen werkzaam als bedrijfsarts en verzekeringsarts en is compagnon/eigenaar van een bedrijfsgezondheidsdienst. Muziek kan een heilzame werking hebben als het lekker in het gehoor ligt en dat is bij Wim Ruud Eeuwen en het trio van Cees Diepeveen in goede handen.

Jazzy Sunday Afternoon: "Summertime Jazz" kent gratis toegang in Villa Flora aan de Hoofdstraat 55. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>