Rico van Hoekelen en uitvoerder Johan van den Bent (rechts) toosten op het hoogte punt. | Foto: Annemiek Cornelissen
Rico van Hoekelen en uitvoerder Johan van den Bent (rechts) toosten op het hoogte punt. | Foto: Annemiek Cornelissen

Résidence Jozef bereikt hoogste punt

Algemeen

Aan de Brouwerlaan in Hillegom, waar voorheen de geitjes stonden, wordt door H&B Bouw een zestal Villa’s gebouwd. De bouw van het project: Résidence Jozef is in oktober van start gegaan en onlangs is het hoogste punt bereikt. Dit werd op donderdag 22 februari op feestelijke wijze gevierd met de vier nieuwe bewoners, de bouwers en overige genodigden.

Door Annemiek Cornelissen

Op het moment zijn vier van de zes riante villa’s verkocht. Het betreffen vier losstaande villa’s en één-onder-één-kap. Volgens Rico van Hoekelen van H&B Bouw is het bedrijf zowel voor de bouw als de ontwikkeling verantwoordelijk. 

Moeilijke start

In zijn woordje keek hij terug op een moeilijke start. ‘We zijn twee jaar bezig geweest om de vergunning te krijgen. Het is een mooie plek, binnenstedelijk, maar het is wel gelegen middenin een wijk en dat maakt het moeilijker. Uiteindelijk is het toch gelukt en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Er zijn nog twee villa’s te koop, maar we verwachten dat deze als ze klaar zijn ook snel worden verkocht’.

De bouwer heeft er volgens Van Hoekelen voor gezorgd dat de bewoners van de Brouwerlaan zo weinig mogelijk last ervaren van het bouwverkeer. ‘In samenwerking met de gemeente hebben we ervoor kunnen zorgen dat het bouwverkeer achterlangs komt vanaf de Olympiaweg om de Brouwerlaan te ontzien en dat is tot nu toe prima gelukt’.

De bouwwerkzaamheden zijn nog in volle gang. Verwacht wordt dat de villa’s net voor de bouwvakvakantie worden opgeleverd.

Uit de krant