Afbeelding

Camper & Caravan Voordeelweken bij DE JONG

Algemeen

Partnercontent - Kamperen met de camper of caravan, lekker weg en genieten van het buitenleven, is populair en blijft iets waar velen graag van genieten. Om een nieuwe camper, caravan of buscamper nog aantrekkelijker te maken organiseert DE JONG Kampeer & Recreatie de Campers & Caravans VOORDEELWEKEN. Tot en met zondag 4 februari worden een groot aantal speciaal geselecteerde campers, buscampers en caravans extra voordelig aangeboden. Dit betekend extra geld voor de vakantie! Reden genoeg om naar de showroom van DE JONG te gaan waar men al dit moois zelf kan bezichtigen en de ervaren verkoopadviseurs klaar staan voor verdere informatie en het juiste advies. Thuis al voor-oriënteren kan uiteraard heel goed. 

Op onze uitgebreide website worden alle modellen uitgebreid gepresenteerd.

Verhuur ook mogelijk

Nog geen ervaring met een camper of caravan en liever eerst uitproberen. DE JONG biedt ook vele verhuurmogelijkheden. Klik hier

Extra koopzondag

De VOORDEELWEKEN lopen tot en met 4 februari met een EXTRA KOOPZONDAG. Deze dag zijn we geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De meeste caravans, campers en buscampers zijn uit voorraad leverbaar hetgeen betekend dat men al snel kan gaan genieten van een heerlijke vakantie of een weekendje weg met camper of caravan. DE JONG Kampeer & Recreatie is te vinden aan de Beeklaan 18a – 24a in Hillegom De Zilk.

Uit de krant