De start is on 23.00 uur bij Kwekerij Veelzorg aan de Stationsweg 131. | Foto: archief
De start is on 23.00 uur bij Kwekerij Veelzorg aan de Stationsweg 131. | Foto: archief

Nachtwandeling met de Vrienden

Algemeen

Tijdens de Nacht van de Nacht, op zaterdag 28 oktober, houdt de Stichting Vrienden van Oud Hillehom een nachtwandeling. Dan is het de bedoeling om te ervaren hoe donker het is zonder kunstverlichting. Tijdens de Nacht van de Nacht worden door het hele land evenementen georganiseerd in het donker.

Honderden bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de negentiende keer georganiseerd. 

De nachtwandeling start om 23.00 uur bij Kwekerij Veelzorg aan de Stationsweg 131. Na de wandeling is er een hartverwarmende versnapering in het onderkomen van de Vrienden. Niemand hoeft veel slaap te missen met deze wandeling, want bij thuiskomst gaat de klok een uur terug voor de wintertijd die dan ingaat. Deelname is gratis; aanmelden via www.vriendenvanoudhillegom.nl of een briefje in de brievenbus bij Kwekerij Veelzorg. Check bij twijfelachtig weer op de site of de wandeling doorgaat ja of nee.

Iedereen kan meedoen

Stichting Vrienden van Oud Hillegom organiseert de verhalentafels en doet dat binnen het samenwerkingsverband Cultureel Najaar Hillegom waarbinnen van nog tot en met 18 november allerlei activiteiten en evenementen worden georganiseerd en waarbij de deelnemende organisaties elkaar aanvullen en ondersteunen onder het motto ‘iedereen kan meedoen’. 

Alle activiteiten binnen Cultureel Najaar Hillegom staan op www.cultureelnajaar.nl.

Alle Vrienden-activiteiten staan op www.vriendenvanoudhillegom.nl.

Uit de krant