Afbeelding

Kerstballen ophangen met tropische temperaturen

Algemeen

Terwijl de zon nog volop schijnt en het eindelijk zomer begint te worden, werkt Intratuin Lisse al vol enthousiasme aan een magische kerstwereld. Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de organisatie van de grootste kerstshow van de regio. 

De schappen worden momenteel leeggemaakt en uitverkocht, met als voornaamste doel ruimte te maken voor het adembenemende kerstdecor. 

De kerstshow van Intratuin Lisse belooft dit jaar groter en spectaculairder dan ooit tevoren te zijn. De winkel zal worden getransformeerd tot een betoverende kerstwereld, waar bezoekers worden ondergedompeld in een overvloed aan kerstpracht. Van schitterend versierde kerstbomen tot betoverende kerstdorpen en een uitgebreide selectie feestelijke decoraties in diverse stijlen en kleuren, er is voor ieder wat wils. 

Terwijl het kwik deze week boven de 20 graden uitkomt en je de lucht boven het asfalt ziet trillen zijn de stylistes in de winkel druk in de weer met kerstballen. “Een vreemde gewaarwording” lacht Susanne de Haan, hoofd styliste van de kerstshow. “Je ziet klanten op teenslippers en in de korte broek binnen komen en ineens oog in oog staan met een kerstboom. Dat is dan wel even schrikken”. 

De grootste kerstshow van de regio zal openen op 30 september bij Intratuin Lisse aan de Heereweg 350. Meer informatie over de exacte openingstijden en speciale activiteiten tijdens de kerstshow zullen binnenkort gedeeld worden via de officiële kanalen van Intratuin Lisse. 

 Laat Intratuin Lisse je, ondanks de huidige zomerse omstandigheden, meenemen naar een wereld van kerstmagie. Bereid je voor op een unieke en betoverende kerstbeleving! 

Reserveer nu onze Christmas High Tea

Stap binnen in een betoverende wereld van feestelijke lekkernijen en warme gezelligheid tijdens onze Christmas High Tea. Laat je verwennen en geniet van een unieke ervaring in onze sfeervolle Christmas Lounge.

Op vrijdag 1 september gaat de Disney Store open!

Over Intratuin Lisse

Intratuin Lisse is een vooraanstaand tuincentrum dat bekend staat om zijn uitgebreide assortiment aan tuin- en interieurproducten, evenals een scala aan evenementen en activiteiten voor het hele gezin. Gelegen in het hart van de bollenstreek, biedt Intratuin Lisse

een unieke winkelbeleving voor liefhebbers van tuinieren, woningdecoratie en het buitenleven.

Intratuin Lisse is elke dag geopend tot 17:30 uur (zondag tot 17:00 uur). Op elke donderdag en vrijdag is het koopavond tot 21:00 uur. Voor meer informatie over het tuincentrum kunt u terecht op www.intratuin.nl/lisse of op de socialmediakanalen: @intratuinlisse.

Partnercontent

Uit de krant