Hoe kun je voorkomen dat je kind pest of gepest wordt? Je krijgt tips tijdens het webinar.
Hoe kun je voorkomen dat je kind pest of gepest wordt? Je krijgt tips tijdens het webinar. Foto: Pexels.com

Gratis CJG-webinar over kinderen en pestgedrag

Algemeen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin houdt op 29 juni in samenwerking met Tischa Neve een livewebinar over ‘Kinderen en pesten’. Het is bedoeld voor ouders met kinderen tussen de 8 en 15 jaar.

Helaas is pesten iets wat ondanks allerlei programma’s op scholen nog steeds voorkomt. In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, licht kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve verschillende kanten van het thema pesten toe. Er wordt vooral gekeken naar wat jij als ouder kunt doen. Ze bespreekt wanneer en hoe je over dit thema met je kind kunt praten als het gebeurt om hem heen of met hemzelf. Hoe je ermee om kan gaan als je kind pest of gepest wordt en wat jij als ouder kunt doen om je kind te helpen.

Wordt jouw kind gepest, of wil je ervoor zorgen dat jouw kind geen pester wordt? Meld je dan snel aan om bij dit webinar bomvol inspiratie en tips te zijn! Het webinar ‘Kinderen en pesten’ vindt plaats op donderdag 29 juni van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden voor dit gratis CJG-webinar kan via de website www.cjgcursus.nl.

Uit de krant