De bollenjongens overhandigden een exemplaar van YOUNG aan Caroline van der Plas van de BBB.
De bollenjongens overhandigden een exemplaar van YOUNG aan Caroline van der Plas van de BBB. Foto: pr

Bollenjongens met YOUNG naar Caroline van der Plas

Algemeen

De drie bollenjongens Allan Visser, Daan van Steijn en Tim van Haaster hebben deze week de fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas een exemplaar van magazine ‘YOUNG. Flowering the Future!’ overhandigd. Zij staat met een column in het blad en ze wilde de drie heren graag ontmoeten. 

Van der Plas nam uitgebreid de tijd. Omdat de jongens 50 exemplaren van YOUNG bij zich hadden, nam Van der Plas ze eerst mee naar de kamer met postvakken. Hier hebben de bollenjongens magazine YOUNG in de postvakjes van de voor hen belangrijkste Kamerleden en het ministerie van Landbouw gelegd. Daarna volgde een mooi gesprek in het kantoor van Van der Plas. Een zeer geslaagd bezoek en ‘de kers op de taart’ van hun project. 

De bollenjongens hebben ruim een jaar, naast hun baan, vrijwillig gewerkt aan het magazine. YOUNG werd door heel veel organisaties en bedrijven uit de streek ondersteund. Het blad werd in april huis aan huis in de Duin en Bollenstreek bezorgd. Ook is het blad online bladerbaar via https://www.youngmagazine.nl/

Uit de krant