Ook dit jaar Business & Bites Bollenstreek bij 't Huys Dever.
Ook dit jaar Business & Bites Bollenstreek bij 't Huys Dever. Foto: Mike van Bemmelen

Grootste netwerkevent van de Bollenstreek keert terug bij ‘t Huys Dever

Algemeen

De tuinen van ’t Huys Dever vormen dinsdag 22 augustus weer het decor voor het netwerkevent ‘Business & Bites Bollenstreek’. Business & Bites Bollenstreek mocht in 2022 ruim 500 regionale ondernemers en managers verwelkomen en vormde daarmee het grootste netwerkevenement van de regio.

Samenkomen, ontmoeten en netwerken op een unieke locatie zijn de kernwoorden van Business & Bites Bollenstreek. Het doel van de organisatie is om regionale ondernemers, bestuurders en managers bijeen te brengen tijdens een geweldige netwerkgelegenheid in de tuinen van het historische Huys Dever.

Na de hoge opkomst van 2022 hoopt de organisatie dat succes deze editie te kunnen evenaren. Binnen een week na bekendmaking van het event werd al 30% van de beschikbare kaarten vergeven. Wel wordt er opnieuw een maximaal aantal kaarten beschikbaar gesteld en geïnteresseerden wordt dan ook geadviseerd om tijdig kaarten te bestellen. In 2022 was het event ruim voor aanvang uitverkocht.

Bezoekers zullen wederom getrakteerd worden op een bijzondere combinatie van heerlijke hapjes bereid door regionale horecabedrijven, samen met lekkere drankjes en passend entertainment. Uiteraard is er tijdens de middag voldoende gelegenheid om te netwerken en bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.

De organisatie wordt ook dit jaar ondersteund door verschillende sponsors en regionale businessclubs. Geïnteresseerden die geen lid zijn van een participerende businessclub kunnen zich individueel aanmelden. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop € 30,00 per stuk (ex. BTW) en zijn te koop via www.business-bites.nl.

Business & Bites Bollenstreek zal op 22 augustus van 16.30 – 20.00 uur plaatsvinden in de tuinen van ’t Huys Dever in Lisse. Meer informatie is te vinden op www.business-bites.nl.

Editie 2022 was een groot succes, aldus de organisatie.
Editie 2022 was een groot succes, aldus de organisatie.

Uit de krant