De 22e bridgedrive van Rotaryclub Lisse-Bollenstreek is op 21 april en de opbrengst is voor het goede doel, de Jan Beenakker Stichting.
De 22e bridgedrive van Rotaryclub Lisse-Bollenstreek is op 21 april en de opbrengst is voor het goede doel, de Jan Beenakker Stichting. Foto: Pixabay

22e Rotary bridgedrive om de CNB-trofee

Algemeen

Rotaryclub Lisse-Bollenstreek organiseert voor de 22e maal een bridgedrive, waarvan de opbrengsten uit het inschrijfgeld en de consumpties worden bestemd voor een goed doel. Evenals vorig jaar is dat een financiële steun aan een basisschool in Uganda via de Jan Beenakker Stichting.

Met die steun is onder andere schoolgeld betaald voor kinderen uit arme gezinnen die dat zelf niet kunnen opbrengen. Ook zijn er voor de meisjes latrines aangebracht, zijn de slaapzalen voorzien van ledverlichting ter vervanging van de gevaarlijke petroleumlampen en is er een grote tank aangeschaft, waarin schoon regenwater wordt opgeslagen. De contacten met de school liepen aanvankelijk via Rotary-lid Jan Beenakker die voor zijn werk regelmatig in Uganda moest zijn en na diens overlijden lopen ze via een naar hem genoemde stichting. 

De afgelopen jaren deden ruim 80 paren mee aan dit evenement, die spelen om de CNB-trofee en een groot aantal prijzen die door onze sponsors beschikbaar zijn gesteld. Zowel ervaren als beginnend spelers zijn van harte welkom en spelen in aparte lijnen op eigen spelniveau.

Dit jaar is de bridgedrive op vrijdag 21 april, locatie: CNB Handelscentrum – Heereweg 347 – Lisse.  Zaal open 19.00 uur. Inschrijven via: www.rotarylissebollenstreek.nl/bridgedrive  of e-mail: bridgedrive@rotarylissebollenstreek.nl.

Uit de krant