Afbeelding
Foto: pr

Olivia laat zangtalent horen bij SBS6 Ministars

Algemeen

De 9-jarige Olivia uit Noordwijk heeft meegedaan aan The Voice Kids seizoen 11 waarbij in januari 2022 werd besloten het programma voor onbepaalde tijd op te schorten. 

Het programma zou 8 april 2022 op tv van start gaan. Dat is allemaal niet doorgegaan. Olivia heeft wel de rol gekregen van Kleine Fiona in de Musical Shrek die afgelopen zomer te zien was is in de stadsgehoorzaal in Vlaardingen. 

En dit jaar is ze toch op tv te zien: in de nieuwe muziekcompetitie Ministars, waar de droom van jonge aanstormende zangtalenten tussen de 8 en 15 jaar in vervulling gaat. De deelnemers gaan een videoduet zingen met hun grote idool. Van Dua Lipa tot Justin Bieber en van Beyoncé tot Davina Michelle. In deze feelgood show wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt. De optredens worden beoordeeld door Snelle, Sanne Hans en Rolf Sanchez en natuurlijk het publiek in de zaal. De presentatie ligt in handen van Wendy van Dijk en Britt Dekker. Het beste zangtalent krijgt 25.000 euro op een spaarrekening gestort. 

Ministars elke vrijdag wekelijks te zien om 20.30 uur op SBS6. De finale is op vrijdag 17 februari. Olivia maakt haar entree op vrijdag 20 januari!

Uit de krant