Afbeelding
Foto: pr

Bijna 110 herhaalprikken op eerste prikdag in Nexus

Algemeen

Bijna 110 mensen haalden donderdag 12 januari in activiteitencentrum Nexus een corona herhaalprik. Hecht GGD Hollands Midden had daar een pop-up vaccinatielocatie.

Ook de komende drie donderdagen (19 en 26 januari en 2 februari) is het mogelijk om tussen 12.00 en 16.00 uur aan de Van de Endelaan 7 terecht voor een herhaalprik. Een afspraak is niet nodig. De eerste prik in Hillegom was voor mevrouw Veldt uit Hillegom. Ze kreeg niet alleen een herhaalprik maar ook een bos bloemen.

Met pop-up vaccinatielocaties wil Hecht GGD Hollands Midden zo veel mogelijk mensen de gelegenheid bieden om makkelijk en dichtbij een herhaalprik te halen. Ook in andere dorpen en steden in de regio opent Hecht GGD Hollands Midden pop-up vaccinatielocaties, zie  www.ggdhm.nl.

Op de tijdelijke pop-ups is het mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen voor een herhaalprik. Een herhaalprik is er voor iedereen vanaf 12 jaar die de basisserie coronaprikken heeft afgerond. Bovendien moet het minimaal drie maanden geleden zijn dat de laatste coronaprik of coronabesmetting is geweest. Iedereen die na 19 september 2022 al een herhaalprik heeft gekregen hoeft niet nog een herhaalprik te halen. Neem een geldig identiteitsbewijs mee naar de priklocatie en controleer voor vertrek de actuele openingstijden op de site van de GGD Hollands Midden. 

Uit de krant