De bijeenkomsten zijn gratis en iedereen is welkom. |
De bijeenkomsten zijn gratis en iedereen is welkom. | Foto: In beeld met Floor

Open Hof organiseert Alpha bij Pierre

Algemeen

Samen eten, elkaar ontmoeten én in gesprek gaan over grote vragen. Dat zijn de ingrediënten van de Alpha avonden die Open Hof komende maanden organiseert. ‘Iedereen is welkom’, legt Steven Parmentier, voorganger van Open Hof, uit. ‘We willen met deze avonden een plek bieden waar je jezelf mag zijn, waar je alles kunt zeggen of vinden en waar je mag twijfelen. Er is in het dagelijkse leven vaak zo weinig tijd of ruimte voor échte gesprekken. Daar willen we met deze avonden juist ruimte voor bieden.’

In de ontspannen setting van Chocolaterie Pierre worden deelnemers verwelkomd met hapjes en drankjes. Verder is er elke avond een gespreksstarter, wat input om het gesprek op gang te brengen. Het grootste deel van de avond bestaat uit de ontmoeting en het gesprek onderling. Elke avond staat in het teken van een vraag die te maken heeft met christelijk geloof. Bijvoorbeeld de vraag ‘Is er meer (tussen hemel en aarde)?’ De eerste avond wordt op maandag 6 februari gehouden en start om 19.00 uur.

Voor meer informatie kijk op www.openhof.com/alpha. Deelname is gratis en iedereen is welkom. Alpha wordt georganiseerd op de maandagavonden vanaf 6 februari tot en met 15 mei (met uitzondering van vakantie- en feestdagen). Elke bijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.30 uur.

Uit de krant