Logo dehillegommer.nl
<p>Yvonne van der Hulst leidt de top 50 van machtig mooie mensen.</p>

Yvonne van der Hulst leidt de top 50 van machtig mooie mensen.

(Foto: pr)

Yvonne van der Hulst is ‘machtig mooiste mens’ uit de regio

INTO Business magazine heeft de top 50 machtig mooie mensen uit de Duin- en Bollenstreek bekendgemaakt. Op nummer 1 staat Yvonne van der Hulst van Bouwbedrijf Van der Hulst uit Lisse. Volgens INTO Business is deel uitmaken van de Top 50 Machtig Mooie Mensen van de regio Duin- en Bollenstreek geen gekochte plek zoals zij dat wel eens verneemt. “Wij kijken naar ons netwerk en wie daarin als rasechte ondernemer ook op maatschappelijk gebied een steentje bijdraagt. Daarnaast komen het persoonlijke contact en de gunfactor uiteraard om de hoek kijken.” 

Bij de nummer 1 meldt de organisatie: Yvonne van der Hulst en duurzaam bouwen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met vernieuwingen en innovaties is zij een inspirator in de markt en loopt ze voorop in duurzaam bouwen. In 2019 winnares van de Duurzaamheidsprijs, Voorzitter van Bouwend Nederland Duin- en Bollenstreek, mede-eigenaar van een zonnepanelenfabriek. Altijd zichtbaar in het netwerk en toegankelijk voor iedereen. Kleinschalig, persoonlijk denken en maatwerk leveren: het is goed mogelijk dat dat nog voortkomt uit het feit dat het een écht familiebedrijf is. Ruim 55 jaar geleden opgericht door Gerard van der Hulst. In de afgelopen jaren getransformeerd in een innovatief bedrijf met Yvonne aan het roer. Zij is sinds ze het bouwbedrijf van haar vader heeft overgenomen steeds meer aandacht gaan besteden aan duurzaamheid. Het bedrijf is een echte voorloper en heeft diverse onderscheidingen in de kast staan. “Generaties voor ons hebben het land opgebouwd en ons welvaart gegeven”, zegt ze. “Nu moeten wij omdenken hoe we duurzaam kunnen worden zonder comfort in te leveren. Dat is onze verantwoordelijkheid naar volgende generaties.”

De rest van de lijst

Voor de rest van lijst tellen we af van 50 naar de nummer 2.

50 Noëlla van Dijk
De overname van Van Loenhoud is al geruime tijd een feit. Een nieuw pareltje in de regio is opgestaan. Een mensen mens met aandacht voor alle ondernemers

49 Gert van Soest
Sommige mensen kunnen er wel “sjookoolaa van maken”. Prachtige producten, fairtrade op en top en heeft aanzien van de regio verkregen door excellent vakmanschap

48 Frank Beelen
Al jaren toonaangevend binnen de automotive en maakt mooie stappen. Speelt in op “van bezit naar gebruik” en is nog steeds actief met regionale sponsoring

47 Rik Kentie
Een echte verbinder en ondernemer. Solex of elektrische scooter? Kwam stil te staan door COVID-19, maar ontplooide zich op vele vlakken met nieuwe initiatieven en sociale projecten. Altijd in beweging. Wie kentie niet!

46 Sander Bakker
De jongste makelaar bij Mens. Naast Ad Bakker en Bas Brekelmans is hij degene die mede het gezicht bepaalt naar buiten toe en heeft een groot netwerk. Ziet kansen en is vasthoudend.

45 Jos van der Vlugt
Is druk bezig om met de BCL de kern Lisse in de regio weer op de kaart te zetten. Betrokkenheid en veel ervaring neemt hij mee om het leden aantal te laten groeien.

44 Marijke Krispijn
Een vrouw in een beddenzaak, waarom niet! In tien jaar tijd stampte zij de Nachtwacht uit de grond en is niet meer weg te denken uit de regio. De koffie moet goed zijn, de rest komt vanzelf.

43 Emile Oomen
Oomen Verhuizers uit Katwijk groeit snel. Net een nieuw pand betrokken in Katwijk, hypermodern en duurzaam en al nu weer uitbreiden. Zeg je verhuizen…dan zeg je Oomen!

42 John Brouwer
De vervoerssector heeft het niet makkelijk, maar de echte ondernemer staat op, recht zijn rug, en laat zien wat er WEL mogelijk is. Denken in mogelijkheden dus.

41 Alex van Dooren
Samen met zijn broers runt hij als 5e generatie een grote transportonderneming. Toonaangevend als je het hebt over koeltransport in onze Bollensector. COOL!

40 Loek van Noort
Al jaren een drijvende kracht bij Van Kesteren. Zichtbaar in het netwerk en zorgt goed voor zijn medewerkers. Focus op vitaal, veilig en duurzaam.

39 Ab de Bruijn
Het is niet makkelijk geweest in de horeca, maar Ab weet zijn tent draaiend te houden. Vele prijzen gewonnen in de afgelopen jaren. Team Toekan en van der Valk 2.0 gaan ervoor

38 André Hoek
Opmerkelijk groen! Al ruim 76 jaar duurzaam, innovatief en maatschappelijk betrokken. André is het gezicht en geeft sturing aan dit bedrijf op de HOEK manier.

37 Maarten Verschoor
Maarten Senior, Maarten en Maarten Junior. Alle drie een ruwe bolster en blanke pit. Regionaal en internationaal geroemd en niet voor niets. Groot wagenpark met moderne kranen voor de vele projecten.

36 Nick Warmerdam
Toonaangevend als het gaat om energietransitie in de Bollenstreek en daarbuiten. Nick en EE Care onderschrijven duurzaamheid en mvo op eigen wijze. Alles vanuit hun nieuwe locatie in Teylingen.

35 Guy Seelen
Advocaat en voorzitter van Business Platform Teylingen. “Samen staan we sterker”. Een verbinder van de drie kernen in Teylingen en waar kansen liggen weet hij deze te benutten.

34 Jeroen van der Kooi
Kersverse vader van twee dochters en blijft groeien met zijn Flexteam. Zijn auto’s met logo zijn overal zichtbaar. Jouw veiligheid is zijn passie.

33 Frank Timmers
Frank is voorzitter-af van bedrijventerrein Gravendam. 19 jaren ingezet voor verbetering, bereikbaarheid en veiligheid. Frank is gewoon een topondernemer en blijft zich inzetten.

32 Klaas Slootweg
Is al weer een aantal jaren centrummanager Hillegom en timmert flink aan de weg. Het centrum moet weer leven, en betrokken bij de vele evenementen in de afgelopen jaren.

31 Peter Duivenvoorde
Ondernemen zit in zijn DNA, Peter weet zijn hoofd koel te houden in moeilijke tijden. Prachtige locatie om te golfen, te trouwen en met een fantastische keuken. Wint vele prijzen!

30 Arie van Erk
Burgemeester van Hillegom en zet zich in voor burgers en bedrijfsleven. Is al drie keer Nederlands kampioen wielrennen voor…..jawel, burgemeesters.

29 Wendy Verkleij
Sinds januari 2020 burgemeester van Noordwijk. Ze valt met haar neus in de boter, samenvoeging van meerdere kernen en dan corona eroverheen. Ga er maar aan staan!

28 Agnes Kappe
Agnes en Michel werken en wonen samen. Met passie dagelijks keihard werkzaam met als resultaat zeer mooie producten. Creatief en gewapend tot de kern als het gaat om beton.

27 Jaap Burgerhout
Begonnen vanaf zijn zolderkamer en niet meer weg te denken uit de duurzaamheid. Naast duizenden zonnepanelen ook actief met kleinschalige windturbines en die maken het energietotaalconcept compleet.

26 Rob Luttge
Rob is een mensen mens. Juist nu is zijn RMM belangrijk qua schoonmaak en hygiëne. Daarbij is hij samen met introduceerde hij de nieuwe hoogwaardige kledinglijn voor bedrijfskleding: Labor Industry

25 Pieter van der Geest
Het ondernemen is hem met de paplepel in gegoten door zijn ouders. Nu staat hij al weer jaren op eigen benen en is voorzitter van de NOV Noordwijkerhout. Betrokken bij de streek.

24 Annemarie van der Sar
Ajax, Voorhout, Foundation. Een vrouw van de streek, ondernemend en maakt zich hard voor het goede doel. Hoort zeker thuis in deze top 50.

23 Monique Beuk
Directeur van een koninklijk familiebedrijf. Zij hebben het meest stijlvolle en modernste wagenpark van Nederland en daarnaast steunen ze vele goede doelen als KWF, Lilianne Fonds en Sharing Succes.

22 Carla Breuer
Haar tweede ambtstermijn is ingegaan. Carla is een betrokken burgemeester en begrijpt heel goed hoe de drie kernen van Teylingen één geheel moeten vormen. Zeer zichtbaar op diverse kanalen.

21 Esther Peters
Alweer twee jaar directeur van Space Campus. Netwerken en verbinden is haar met de paplepel ingegoten. Zij heeft geleerd dat iedereen ertoe doet!

20 Nico Geerlings
Nico Geerlings is de grondlegger van Flexible Human Services. Samen met zijn broers runde hij het agrarische familiebedrijf. Zo is in 2002 Flexible Human Services ontstaan, met vanaf het begin zorg voor de kwetsbare mens.

19 Peter Steenbergen
Van Steenbergen Advocaten naar Agri Legal, op internationale tour. Is betrokken bij onder meer de bollensector, maar zeker ook binnen het verenigingsleven draagt hij juridisch een steentje bij.

18 Quirine Kamphuisen
Directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing, aan haar de taak om het merk Noordwijk nationaal en internationaal nog sterker te positioneren. Dat lukt al aardig toch?

17 Ton Frissen
Haringrock ging helaas niet door, maar Ton zet zijn tanden in een ander project. Het burgerinitiatief Sport- en Cultuurcentrum in Valkenburg, daar maakt hij zich hard voor!

16 Cornelis Visser
Hij is begaan met zijn gemeente Katwijk en schroomt niet om de jongeren in coronatijd op ludieke manier toe te spreken in een filmpje, “Houd afstand, dit is menens”!

15 Rinco Knoop
Is de spil achter de samenvoeging tussen de Mare Groep en Servicepunt Werk. Zijn organisatie Provalu geeft mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt weer een kans.

14 Jolanda van der Maden
Ambitieus en gedreven als vestigingsleider van Jan Accounts Valkenburg. “Wat kan ik voor je doen? Welke vragen heb jij, als ondernemer?” Sinds dit jaar penningmeester van het Adamas Inloophuis.

13 Peter Kales
Op de achtergrond nog steeds aanwezig en zeer betrokken bij de regio Duin en Bollenstreek. Blijft altijd affiniteit houden met de business!

12 Jacco van Wieringen
Jacco en Dennis zetten hun schouders er onder. Een echt familiebedrijf dat zorgt voor gemotiveerde arbeidskrachten, in de hele regio inzetbaar. Daarnaast zijn ze groot sponsor van VVSB-jeugd!

11 Rob Batenburg
Netwerker, verbinder en een luisterend oor en is één en al rust. Samen met zijn kennis en ervaring maakt dit Rob tot een prachtig mens met oog voor de mens en maatschappij.

10 Jaap Liethof
Managing director van Hotels van Oranje. Een hotelier van allure en een echte doorzetter. Blijft investeren in kwaliteit en verdient hiervoor veel respect.

9 George Hoogkamer
Een cijferkoning en man met humor. Voorzitter van Alverha, bestuurslid van Bedrijfsleven Bollenstreek en actief met verschillende goede doelen. Een netwerker en verbinder pur sang.

8 Ad Wijnhout
AW Groep timmert flink aan de weg. Met hun Ambitie en Aandacht doen ze het net even Anders. Zij maken de Duin- en Bollenstreek mooier met deze 3 A’s.

7 Dick van der Plas
De LinkedIn-professional. Altijd zichtbaar en met nuttige informatie. Bouwen aan morgen met oog voor de klant.

6 John Mijnders
BB Dienstverlening groeit ieder jaar. John is altijd en overal zichtbaar en is de BNI-expert bij uitstek. Hij heeft oog en hart voor zijn medewerkers en zijn klanten. Aandacht maakt alles mooier.

5 Henk Griffioen
That`s Lease bestaat ruim 10 jaar en niet voor niets. Een grote ondernemer met een hoge gunfactor. Met een prachtig nieuw pand welke past bij de groei van That’s Lease steunt hij vele goede doelen.

4 Bart Siemerink
Vreemde jaren voor Bart en zijn Keukenhof, maar hij maakt zich klaar voor een mooie bloeiende achtertuin in het voorjaar van 2022.

3 Stephan Stokkermans
Met maar liefst dertien functies achter zijn naam introduceerde hij 1,5 meter Hospitality. Mooie term, en Huis ter Duin maakt het waar. Een groot verlicht hart was zichtbaar in de eerste lockdown. Prachtig initiatief.

2 Lars Flinkerbusch
Als directeur en bestuurder van de Economic Board Duin- en Bollenstreek is Lars niet alleen verantwoordelijk voor de strategie, maar ook voor een succesvolle implementatie.

Meer berichten