Logo dehillegommer.nl
Foto: pixabay

Inschrijving voor Meerlandenfonds geopend

De inschrijving voor de vijftiende editie van het Meerlandenfonds 2021 start op 1 oktober. Ook dit jaar heeft Meerlanden weer een bedrag van €55.000,- in het fonds gestort om (sport)verenigingen en goede doelen te ondersteunen. 

Vrijwilligers van goede doelen en sportverenigingen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden kunnen tot 1 november aanstaande een aanvraag indienen via www.meerlanden.nl/inschrijven.
Het bestuur van het fonds let bij de aanvragen op degenen die zich inzetten voor een mooie en duurzame leefomgeving. Ze gaat hierbij uit van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de VN om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Het bestuur let extra op projecten of activiteiten die het milieu bevorderen, het welzijn van mensen vergroot en dit jaar ook op activiteiten die bijdragen aan een betere mentale weerbaarheid en het voorkomen van eenzaamheid voortkomend uit de maatregelen rondom Covid-19.
De inschrijving sluit op 1 november 2021. Begin december ontvangen de aanvragers bericht over een eventuele toekenning van een bedrag uit het fonds en over de overhandiging van deze bedragen. Het reglement staat op www.meerlanden.nl/fonds.

Meer berichten