Logo dehillegommer.nl
<p>Frank en Joyce worden voor het bordes door de brandweercollega&acute;s van Frank opgewacht. | Foto en tekst: AC</p>

Frank en Joyce worden voor het bordes door de brandweercollega´s van Frank opgewacht. | Foto en tekst: AC

Brandweerboog voor bruidspaar

Het is eigenlijk een logisch verhaal, als je brandweerman bent en je gaat trouwen met je grote liefde, dan kan het eigenlijk niet anders dan dat het bijna voltallige brandweerkorps je als eerste, uiteraard op ludieke wijze komt feliciteren.

Dat overkwam Frank Korbee op vrijdag 17 september, toen hij samen met Joyce Caspers in het huwelijksbootje was gestapt op het gemeentehuis van Hillegom. Na de huwelijksceremonie, had het merendeel van het Hillegomse korps met brandweerslangen een boog gevormd bij het bordes, waaronder het kersverse bruidspaar moest lopen. 

Ze werden daarbij door de blusapparaten in de rook gezet, terwijl op het grasveld een tweetal collega’s met de waterspuit een mooie boog maakten, zonder daarbij iemand een nat pak te bezorgen. Tenslotte kreeg Frank een mooie brandblusser met Hertog Jan bier van het team en werd er getoost op een lang en gelukkig leven. Frank was duidelijk blij met de geste van zijn collega’s evenals zijn echtgenote. “Bedankt jongens, dit had ik niet verwacht”, reageerde hij dankbaar en na de felicitaties in ontvangst genomen te hebben moest er uiteraard nog even een groepsfoto gemaakt worden, waarbij de bruidegom de lucht inging.

Meer berichten