Logo dehillegommer.nl
Foto: L van der Plas

Seinzoenstop inloopavonden gevierd met eindfeest bij Flora

De inloopavonden worden wekelijks druk bezocht door ongeveer 25 mensen. Deze activiteit wordt georganiseerd door medewerkers van Paspartoe Hillegom (s’Heeren Loo) en de Academie voor Zelfstandigheid (s’Heeren Loo), mogelijk gemaakt door subsidie vanuit de Gemeente.

Tijdens deze avonden worden thema’s besproken, creatieve activiteiten aangeboden, ontspanning gezocht of zijn er gastsprekers die iets bijzonders vertellen. Het is een moeilijk en bewogen jaar geweest voor de deelnemers met alle van overheidswege opgelegde maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Hierdoor vonden de reguliere avonden de afgelopen periode grotendeels online plaatst, waaronder een zoommeeting met de burgemeester van Hillegom en twee wethouders. 

Toen de maatregelen iets versoepelden, vonden de avonden buiten plaats in het park: de coffee to go avonden. Een deelneemster vertelde: “Ik kijk altijd gelijk weer uit naar de volgende avond. Ik heb het zo naar mijn zin! Mijn hoogtepunt van de week!”.

Vorige week was het eindfeest van de inloopavonden met een etentje bij Hotel Villa Flora.

Het seizoen zit er weer op. Gedurende de zomer zijn alle deelnemers welkom op de wekelijkse chatavonden. In september hoopt het team weer avonden te organiseren aan de Meerstraat.Oproep uit de organisatie:

Ook benieuwd naar de leuke gezellig inloopavonden? Ouder dan 18jaar, woonachtig of werkzaam in Hillegom en op zoek naar nieuwe contacten? 

Neem dan contact op met het team via Facebook inloopavondenHillegom of stuur een mail naar: inloopavonden@hotmail.com. 

Meer berichten