Logo dehillegommer.nl
<p>Luister de podcastserie Is dit normaal?, met veel herkenbare situaties &eacute;n tips voor ouders van kinderen tot 18 jaar.</p>

Luister de podcastserie Is dit normaal?, met veel herkenbare situaties én tips voor ouders van kinderen tot 18 jaar.

(Foto: pr)

Podcastserie voor ouders: Is dit normaal?

Elke fase, van zwangerschap tot jongvolwassene, kent uitdagingen en vragen. Wat maken ouders mee bij de opvoeding van hun kind(eren) en waar lopen zij tegenaan?

In deze podcastserie spreken diverse professionals met ouders over uitdagingen bij het ouderschap en de opvoeding van kinderen. De onderwerpen zijn situaties waarin veel ouders zich kunnen (en zullen!) herkennen. Veel ouders denken dat zij de enige zijn die tegen deze specifieke vragen of situaties aan lopen, maar vaak is het gedrag van je kind hartstikke normaal en hoort het bij de leeftijdsfase waarin ze zitten.
‘Is dit normaal? De ontwikkeling van kinderen en vragen die ouders erbij hebben’ bestaat uit meerdere afleveringen van ongeveer 30 minuten. Iedere podcast komt er een ander onderwerp aan bod, waarbij ouders openhartig hun verhaal vertellen en professionals hier enkele tips en adviezen over geven. De onderwerpen die tot op heden zijn opgenomen gaan over pubergedrag, driftbuien bij peuters en typisch jongensgedrag. Beluister de gratis podcastserie via www.cjghm.nl (en klik op jouw gemeente) of gebruik Spotify.

Meer berichten