Logo dehillegommer.nl
<p>Familie, (klein) kinderen en achterkleinkinderen komen feliciteren. | Foto: Frank Out</p>

Familie, (klein) kinderen en achterkleinkinderen komen feliciteren. | Foto: Frank Out

Familie verrast 90-jarige Mia met fietsrit

De dag na haar negentigste verjaardag werd Mia de Groot-Wagenaar nogmaals flink verrast door haar familie. Op haar verjaardag had Mia al 150 kaarten ontvangen, was er beperkt bezoek en kreeg ze een online verrassing met filmpjes van familie en vrienden. Ze was nog aan het bijkomen van het feest toen er een versierde duofiets, van Fietsmaatjes Hillegom-Lisse, voor de deur stond!

De kinderen en kleinkinderen van Mia hadden namelijk een rondrit georganiseerd door Hillegom. Een van haar kleinkinderen had zelfs een spoedcursus van Fietsmaatjes gekregen om op de duofiets te mogen fietsen. De eerste stop was een paar straten verderop waar een paar leden van haar koor Eigenwijs klaar stonden. 

Zij zongen daar voor Mia een speciaal voor haar geschreven lied. De weg vervolgde naar de Stationsweg, waar zij vroeger heeftgewoond, hier ging ze langs meerdere vriendinnen. 

Door de Hoofdstraat reed ze nog een ereronde, waar ze door verschillende voorbijgangers werd gefeliciteerd met haar 90ste verjaardag. Verderop kwam ze aan bij een klein voortuinfeest. Hier stond een deel van haar kleinkinderen klaar met taart en koffie. Bij de volgende stop stond het andere deel van de kleinkinderen, maar hier waren ook haar drie achterkleinkinderen bij. Er werd nog even geproost op haar verjaardag, waarna ze doorreed naar de laatste stop. 

Bij de laatste stop stonden al haar kinderen, waarvan een er digitaal vanuit Zambia bij was, klaar met een heerlijke lunch. Mia was helemaal ontroerd door de grote verrassing die ze van haar familie heeft gekregen. Binnen de coronamaatregelen hebben ze er toch een geweldig feest van kunnen maken. ‘Wat een geweldige verrassing! Ik wil jullie allemaal bedanken’, appte Mia die avond nog in de groepsapp.

Meer berichten