Logo dehillegommer.nl
Foto: bloemencorso bollenstreek

Hartverwarmende bloemenactie

Bloemencorso Bollenstreek rijdt dit voorjaar dan wel niet van Noordwijk naar Haarlem, het laat volop van zich horen. Om het corsohart kloppend te houden is eerder een prachtig pakket alternatieve corsoacties gepresenteerd.

De actie Gezichten van het Bloemencorso Bollenstreek ging al direct van start en nu is het de beurt aan de Hartverwarmende bloemenactie als symbool van hoop en liefde. Wie verdient volgens jou een bloemetje wordt in deze actie centraal gesteld. Per corsogemeente worden dan op 21 maart, de eerste lentedag, 75 bossen bloemen uitgedeeld.

Dus ken jij iemand in jouw gemeente die een bloemetje verdient ga dan naar: www.bloemencorso.info en laat weten topper dit verdient en waarom. Wie weet staan wij dan op 21 maart, de eerste lentedag, bij hem of haar voor de deur met een bloemetje. Uiteraard worden bij het afgeven van de bloemen strikt vastgehouden aan de coronaregels. 

De deelnemende gemeente zijn Noordwijk, Teylingen, Lisse, Hillegom, Heemstede en Haarlem. Aanmelden kan tot zaterdag 20 maart.

De Hartverwarmende bloemenactie is met open armen ontvangen door zowel de gemeenten als de aldaar actief zijnde marketingpartijen. Hartverwarmend toch?

Meer berichten