Logo dehillegommer.nl
<p>Eindelijk weer met elkaar een balletje trappen. | Foto: pr</p>

Eindelijk weer met elkaar een balletje trappen. | Foto: pr

Jeugd SV en TC traint en voetbalt weer

Ondanks de coronacrisis is het de jeugdcommissie en TC van SV Hillegom gelukt om de jeugdteams te laten trainen en voetballen.

Eerder werden er enkele activiteiten georganiseerd om de jeugd aan het voetballen te houden. En de afgelopen weken hebben alle jeugdteams mee gedaan aan een onderlinge competitie. Alle teams werden ingedeeld in poules. Op die manier kon er toch gevoetbald worden in de hoop dat er, na deze wedstrijden, snel weer tegen andere verenigingen gevoetbald kon gaan worden.

Afgelopen zaterdag 27 februari, was de laatste ronde van deze competitie. En na de sneeuw was het wel erg lekker om weer eens een wedstrijd in het zonnetje te kunnen en mogen voetballen. “Wanneer de competitie weer wordt opgestart, en in welke vorm, weten wij op dit moment nog niet. Wat wij wel weten is dat de jeugd ook volgende week weer kan voetballen. SV Hillegom zal ook dan weer zorgen voor een nieuwe voetbal activiteit. Of dat een toernooi, enkele wedstrijden of een andere activiteit gaat worden, daar wordt nu hard aan gewerkt.

Maar wij gaan hiermee door totdat weer ‘gewoon’ kunnen en mogen voetballen”, laat de organisatie weten.

Meer info: mail naar info@svhillegom.nl.

Meer berichten